Μοναδική γεύση πολυτέλειας από το 1965

Οι τρούφες & εγώ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ

Οι Τρούφες Μπαρμπαρήγου είναι αγαπητές στο Ηράκλειο της Κρήτης από το 1965 όταν ο παππούς μου, Ιωσήφ Μπαρμπαρήγος, πρωτοδημιούργησε αυτή τη σοκολατένια απόλαυση. 

Εκπαιδευμένος από Γάλλους σεφ και εμπνευσμένος από την Ιταλική καταγωγή του, ίδρυσε το πρώτο πολυτελές ζαχαροπλαστείο στο Ηράκλειο Κρήτης. Το όνομά του έγινε σύντομα συνώνυμο της εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης. Το ζαχαροπλαστείο ήταν το μεγάλο "café" της εποχής, το σημείο συνάντησης της ελίτ της πόλης, και για μένα η παιδική χαρά...

Μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 2000, το παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο ήταν διάσημο για τη σοκολατένια τρούφα και την τρούφα καρύδα, ενώ προσέφερε ποικιλία παραδοσιακών ελληνικών γλυκών. Τ​ο 2004, δημιουργήσαμε ένα νέο ζαχαροπλαστείο στο Ηράκλειο, αφιερωμένο εξ' ολοκλήρου στις τρούφες, ώστε να αναβιώσουμε την κληρονομιά του παππού. Το 2015 δημιουρήσαμε ένα δεύτερο κατάστημα στην Κηφισιά Αττικής.

Σήμερα ειδικευόμαστε στις τρούφες, προσφέροντας μια ευρεία συλλογή μοναδικών γεύσεων. Οι Τρούφες Μπαρμπαρήγου είναι χειροποίητες από αγνά υλικά και με φυσικά αρώματα, χωρίς την προσθήκη μειγμάτων ζαχαροπλαστικής και συντηρητικών. Τη συλλογή από τρούφες συμπληρώνουν τα παραδοσιακά εδέσματα του παππού που τόσο αγαπήσαμε.

 

Πηνελόπη Φανουράκη

Αγνές Πρώτες Ύλες

Άριστης ποιότητας σοκολάτα με υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο

Φρέσκο γάλα, βούτυρο και αυγά 

​Χωρίς συντηρητικά και μείγματα ζαχαροπλαστικής 

"ελαφριές" επιλογές: 

Ακατέργαστη καστανή ζάχαρη

Αλεύρι ολικής άλεσης

Χωρίς γλουτένη

Χωρίς βούτυρο

Mint Truffle
Mint Truffle
Coconut Cake
Coconut Cake
Wedding Cake
Wedding Cake
Truffle in a box
Truffle in a box

Catering & Εκδηλώσεις

Γάμοι

Βαπτίσεις

Γενέθλια

Κοινωνικές εκδηλώσεις 

Εταιρικές εκδηλώσεις και δώρα

Για τις πιο γλυκές στιγμές της ζωής

 

Τα καταστήματα

Τα καταστήματά μας θυμίζουν  μικρές «μπουτίκ» με ατμόσφαιρα χαλαρής πολυτέλειας. Στο χώρο κυριαρχεί ένας πίνακας ζωγραφικής με υπόκρουση κλασικής μουσικής.

Οι πελάτες καλωσορίζονται με ένα κέρασμα, καθώς μαθαίνουν για την ιστορία της τρούφας και την ποιότητα των υλικών μας.  Πιστεύουμε ότι αυτή η ζεστή ατμόσφαιρα δημιουργεί ένα αίσθημα οικειότητας και φιλοξενίας.

Truffle House - Kifisia
Truffle House - Kifisia
TRUFFLES HOUSE NEW
TRUFFLES HOUSE NEW